Coafor Beauty Secrets Salon & Day Spa

Regasiti-va frumusetea naturala într-o ambianta primitoare si luxoasa, rasfatati-va trupul prin gama noastra variata de masaje de relaxare, tratamente faciale, bai si impachetari corporale. Sporiti-va frumusetea si accentuati stralucirea aspectului fizic cu ajutorul coafurilor create special de stilisti, al manichiurii si pedichiurii de lux, al epilarii si aplicatiilor cosmetice. Bucurati-va de linia exclusiva de produse internationale folosite în cadrul tratamentelor si care sunt, de asemenea, disponibile pentru vânzare.
Încercam în permanenta sa fim destinatia în care veti uita pentru o vreme de lumea de afara si în care numai si numai dumneavoastra contati iar personalul nostru calificat si specializat va avea grija sa raspunda la toate nevoile dumneavoastra.
La cosmetica va rasfatam cu produsele Mary Cohr atat la tratamentele faciale cat si la cele corporale. Cosmeticiana si terapeuta spa Emilia Terme, a terminat cea mai cunoscuta academie de cosmetica si terapie Spa din Danemarca/Suedia.
La manichiura si la pedichiura va rasfatam cu produsele profesionale de la O.P.I, cel mai cunoscut brand din America. Daca doriti o coafura de ocazie, un vopsit, o schimbare de look sau un tratament pentru un par sanatos va asteptam cu produsele Label M.


Parerea clientilor pentru Beauty Secrets Salon & Day Spa


Bihor, Oradea, Strada Cuza Voda nr.32

0359401 621 / 0758805999

PROGRAM
Luni -
Sambata: 08:00 - 18:00

Duminica: inchis

PROGRAMARE