Coafor Salon Adrenaline

Adrenaline este un concept nou creat cu mult rafinament si stil menit sa va faca sa va simtiti ca o diva. Mai mult decat un simplu salon, este o oaza de liniste si relaxare, unde personalul nostru stie sa va faca sa va simti rasfatata, va ajuta sa va redescoperiti frumusetea naturala si look-ul care vi se potriveste cel mai bine.
Deasemenea scopul nostru este sa aducem prospetime in viata dumneavoastra de zi cu zi, sa va oferim posibilitatea de a arata si a va simti intotdeauna in forma maxima, gata pentru provocarile cotidiene sau dimpotriva, de a va desfasura intregul dumneavoastra farmec pentru un eveniment special.
De aceea va punem la dispozitie o gama larga de servicii profesionale: tuns, coafura, cosmetica, unghii false, manichiura & pedichiura, masaj si tratamente corporale.
In salonul nostru va stam la dispozitie cu personal atent selectionat, deosebit de amabil si primitor, cu aparatura de inalta performanta, produse profesionale de lux, intr-un mediu deosebit de elegant si rafinat, toate acestea pentru a fi in masura sa satisfacem si cele mai exigente gusturi.
Servicii oferite:
Aplicare gene, Aplicat unghii false/gel, Coafura, Epilare barbati, Epilare femei, Frizerie, Impachetari, Machiaj, Manichiura, Masaj, Pedichiura, Pensat, Tratamente faciale.


Parerea clientilor pentru Salon Adrenaline


Timis, Timisoara, Strada Gheorghe Lazar, nr. 24

0758060444 / 0356415077

PROGRAM
Luni -
Sambata: 09:00 - 20:00
Duminica: inchis

PROGRAMARE